Onze diensten

Bezettingswerken

Pleisterwerken, ook bekend als bezettingswerken, zijn een essentieel aspect van de binnenafwerking van gebouwen. Dit proces omvat het aanbrengen van een pleisterlaag op muren en plafonds om ze glad te maken en te beschermen tegen beschadiging.

De eerste stap in pleisterwerken is het voorbereiden van de ondergrond. Dit omvat het reinigen, ontvetten en repareren van eventuele schade aan muren en plafonds. Vervolgens wordt pleister aangebracht met behulp van verschillende gereedschappen, zoals een spaan, troffel of pleisterspuit. De dikte van de pleisterlaag kan variëren, afhankelijk van de gewenste afwerking.

Pleisterwerken bieden diverse voordelen, waaronder het creëren van een glad en egaal oppervlak, bescherming tegen beschadiging en vocht, isolerende eigenschappen en geluidsdemping. Om hoogwaardige resultaten te behalen, is het van cruciaal belang om een ervaren en professionele pleisteraar in te schakelen voor deze taak.

Om onze uitgevoerde werken te bekijken klik hier

Om contact op te nemen klik hier

Gyproc / schilderen

Wij bieden hoogwaardige gyproc- en schilderwerken om uw interieur te verbeteren. Of u nu een nieuwe scheidingswand wilt creëren, uw plafond wilt afwerken of uw muren wilt opfrissen met een nieuwe verflaag, onze ervaren professionals staan voor u klaar.

Gyproc is een veelgebruikt materiaal voor wanden en plafonds vanwege de eenvoudige installatie en naadloze afwerking. Onze experts hebben jarenlange ervaring in het plaatsen van gyproc en begrijpen de optimale toepassing ervan om de gewenste resultaten te bereiken.

Daarnaast bieden we professionele schilderdiensten om uw interieur te vernieuwen. Onze schilders zijn bekwaam en gebruiken alleen hoogwaardige verfproducten om duurzame en esthetische resultaten te garanderen. Of het nu gaat om het schilderen van één muur of het volledig herschilderen van uw interieur, wij zorgen ervoor dat het eindresultaat aan al uw eisen voldoet.

Kortom, als u op zoek bent naar vakmensen voor hoogwaardige gyproc- en schilderwerken, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij staan garant voor kwaliteit en bieden een uitstekende service vanaf het begin tot het einde van uw project.

Schoonmaak diensten

Onze professionele schoonmaakdiensten zijn ontworpen om uw zakelijke ruimtes, waaronder kantoren, scholen, winkels en andere commerciële locaties, in onberispelijke staat te houden. Ons ervaren schoonmaakteam zorgt voor een grondige en effectieve reiniging van uw pand, waardoor uw medewerkers en klanten altijd kunnen genieten van een schone en hygiënische omgeving.

Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaakdiensten of periodieke dieptereiniging, wij bieden een uitgebreid scala aan diensten die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften. Onze schoonmaakwerkzaamheden omvatten vloerreiniging, stofzuigen, stof afnemen, oppervlakken desinfecteren, sanitair schoonmaken en nog veel meer.

Ongeacht de omvang van uw bedrijf, of u nu een klein kantoor heeft of een groot winkelcentrum beheert, wij beschikken over de expertise en middelen om uw ruimtes in topconditie te houden. Onze professionele schoonmaakdiensten zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan uw drukke schema en specifieke eisen. Met onze diensten kunt u erop vertrouwen dat uw pand altijd een schone en gezonde omgeving biedt voor uw medewerkers, klanten en bezoekers.

 

Voor meer info aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Ontruimingen

AMB Services is een gespecialiseerd bedrijf dat een breed scala aan diensten aanbiedt, waaronder ontruimingsdiensten voor zowel woningen als magazijnen. Ons bedrijf is ervaren in schoonmaak, Gyproc/schilderwerk, ontruimingen en pleisterwerk.

Bij woningontruimingen staan we paraat om te assisteren bij het volledig leegmaken van een woning, inclusief meubels, apparatuur en persoonlijke bezittingen. Dit kan nodig zijn bij diverse situaties, zoals verhuizingen, overlijdensgevallen of gedwongen uitzettingen. Ons bedrijf zorgt voor zorgvuldige verpakking en vervoer van alle items naar de gewenste bestemming.

Voor magazijnontruimingen kunnen de specialisten van AMB Services u helpen bij het verwijderen van alle goederen en voorraad uit uw opslagfaciliteit. Dit kan nodig zijn vanwege bedrijfsverplaatsingen, faillissementen of om simpelweg ruimte te maken voor nieuwe voorraad. Wij waarborgen een veilige verplaatsing en opslag van alle goederen naar de aangewezen locaties.

In beide gevallen is het van essentieel belang om een professionele ontruimingsdienst zoals AMB Services te raadplegen om ervoor te zorgen dat de taken veilig en efficiënt worden uitgevoerd. Ons bedrijf beschikt over de nodige expertise en ervaring om de klus snel en zonder problemen te klaren. U kunt vertrouwen op onze vakkundige aanpak voor een probleemloze afhandeling van uw ontruimingsbehoeften.

Voor meer info aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.